A JELEN

B66 💜💗

Halványlila/Halványrózsaszín
'Színésznő'
Tarot: Érmék Királynője

A hét kiinduló energiáját a halványlila/halványrózsaszín kombináció mutatja, a transzmutáció és a feltétel nélküli szeretet együttese.
Úgy tűnik, a bennünk lévő női minőségek kívánnak gyógyulást.
Utal ez az egyensúlyüveg a materiális világgal, földi szerepeinkkel való kihívásainkra.

Mit jelent számunkra az önszeretet és hogyan működtetjük az életünkben? Tudunk másokkal törődni, gondoskodni anélkül, hogy bármit visszavárnánk?

Milyen a viszonyunk a női minőséggel, nőkkel, édesanyával, anyaszereppel? Vannak materiális kihívásaink mostanában? Milyen földi szerepekben kell helytállnunk nap mint nap, tudunk rugalmasan alkalmazkodni, azonosulni velük?

"A rózsaszínben találjuk a képességet arra, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, nem pedig olyannak, amilyenek lenni szeretnénk."

/Mike Booth: Az Aura-Soma Forrásgyűjtemény/

AMIT TENNI KELL

B10 💚💚

Zöld/Zöld
'Menj és ölelj meg egy fát'
Tarot: X.Szerencsekerék

Sorsfordító döntések előtt állunk!

Igyekezzünk minél több teret adni magunknak, és másoknak is, hogy mindenki érvényesülhessen, egyensúlyban tartva az adok-kapok energiát,

legyünk empatikusak!

Őszinteségre is szükségünk lesz, hogy a szembenézések után magasasabb nézőpontról, tágabb perspektívából legyen rálátásunk világunkra.

Megfelelő, szívbeli döntéseket csak így tudunk meghozni, hogy aztán új irányba tudjunk indulni.

A félelmeket mögöttünk hagyva örömtelibb és harmonikusabb élet vár ránk, ami összhangban születési tervünkkel és az Anyafölddel.

Legyünk sokat a természetben, élvezzük a nyárvégi, még zöld uralta növényvilágot, és ha kell

'Menjünk, és öleljünk meg egy fát'!

AHOVÁ VEZET

B102 💚🖤

Sötétolajzöld/Mélymagenta
'Samael Arkangyal'

A feltétel nélküli szeretettel és az új irányunk meghatározásával óriási lépést teszünk azért, hogy Árnyékrészeinkkel szembenézzünk, és átöleljük, integráljuk őket. Megannyi félelmen, stresszen, gyötrődésen felülkerekedve, egy hatalmas reménysugár mutatkozik jövőnk felé. Egy merőben új hitrendszer születhet meg bennünk, ami egy magasabb szintű egyensúly létrejöttét ígéri.

''Samael arkangyal bukott angyallá, az árnyvilág angyalává vált, de egyidejűleg ő hordozza a jobb jövő reményének fényét.

Történet elmeséli, hogy Luciferként az angyalok legfényesebbike volt, de túlzott büszkesége által bukásra ítéltetett, és Sátánná, a gonosz, sötét kreatúrává vált. Ő Samael arkangyal, és soha el nem veszített fényével most a végsőkig megrendíti mindazt az álbiztonságot, amit teremtettél magadnak; kapcsolataid, állásod és életed nagy terveinek minden látszatigazságát szertefoszlatja. Samael azért tűnik fel az életedben, hogy provokáljon, hogy felrázzon álmodból. Ő a te kihívásod. Próbára teszi a fényedet.''
/Darsho M. Willing: Az angyalok fényei/

MEGERŐSÍTÉS A HÉTRE

''Eldöntöttem, hogy az életem új iránya csodálatos eseményeket hoz számomra.''

Szeretnél egy személyre szóló festményt, mely rezgése által segít egyensúlyba kerülni Önmagaddal?

Készíttess velem Lélek-Egyensúly Mandalát!

Egy festményt, amely a lelked mélyéről szól hozzád!

HA TETSZETT OSZD MEG MÁSSAL IS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top