Angelika már több alkalommal készített számomra színelemzést.

Kedves, együttérző hozzáállása bizalmas légkört teremtett és erős intuíciós képességével nagyon jól ráérzett az irányra, amivel segíteni tudott nekem.

Célirányos kérdéseket tett fel, melyek könnyen elérhetővé tették azokat a válaszokat, amelyek közelebb vittek az adott élethelyzet problémájának megoldásához.

Nagyon hálás vagyok érte Neki! Másoknak is szívemből ajánlom a Vele való konzultációt! 🙂
D. Ildikó /Feng-shui szakértő, lakberendező/

Angelikát színkonzultáción keresztül ismertem meg.

Elkészítette az akkor aktuális üvegválasztásom, így élethelyzetem elemzését. Személyisége annyira Valódi, magával ragadó, lelkes/lelkesítő és színes, hogy első perctől kezdve szívesen működtem Vele együtt.

A színeim és a beszélgetésünk alapján megalkotta egyedi megerősítéseimet. Fogalmam sincs, hogyan tudta annyira találóan szavakba önteni, megfogalmazni mindazt , amiben én magam is úgy éreztem, hogy szeretnék erősödni!

Szívből és Szeretettel ajánlom a közös munkát Angelikával. 💗
M. Sz. Rita /Logisztikai asszisztens/

Angelikát egy közösségi média posztján keresztül ismertem meg.

Megosztották grafit rajzát, amin kedvenc sorozatom főhőse, Ragnar Lothbrok szerepelt a Vikingekből.
Amikor a fekete-fehér rajzon kék szemekkel ragyogó harcost megláttam, tudtam, hogy én is szeretnék egy hasonló alkotást magamnak!

Megkerestem Angelikát telefonon, és elmondtam neki az elképzeléseimet, kérésemet. Már akkor tudtam, hogy tökéletes lesz a végeredmény!

Mindig kaptam tájékoztatást a készülőben levő rajz aktuális helyzetéről,

így az egész alkotás folyamatát átélhettem általa.

Alig vártam, hogy a kezembe vegyem a végeredményt! Angelika nagyon izgult, hogy mit fogok szólni az én Ragnaromhoz.

Szerintem még ma sincs tisztában vele, hogy mennyire szeretem a munkáját!

Ragnarhoz csatlakozott már azóta a falamon hitvese, Lagherta rajza is, és már lelkesen várom, hogy jöjjön a következő megbízatásom....

R. D. Anikó /Csoportvezető/

Angelikával 2015-ben ismerkedtem meg, akkor jelentkeztem hozzá édesanyámmal együtt jobb agyféltekét fejlesztő rajzkurzusára.

Az első pillanattól kezdve nagyon megnyerő volt a személyisége, és amit a 3. nap végére kihozott belőlünk, az lélegzetelállító volt!

Olyan látványos volt a fejlődésünk, hogy igazából a mai napig nem hiszem el, hogy mit sikerült mindkettőnknek megalkotnunk!

Évekkel később már az Aura-Soma kapcsán beszélgettünk. Lenyűgöző, hogy milyen tűpontosan tudja kielemezni a színek segítségével az aktuális helyzetet, problémánkat, és a bennünk rejlő lehetőségeket is.

Engem az első pillanattól kezdve meggyőzött, és megfogadva a tanácsait, megerősítéseit be is indultak a változások az életemben.
Ma már örömmel látom, hogy e két tehetségét ötvözi!

Aki rendel az általa készített mandalákból, biztos lehet benne, hogy nem csak egy egyszerű képet vásárol, hanem egy lélekből fakadó, az életünket megváltoztató csodát!
Csak ajánlani tudom! Angelika Neked köszönhetem, hogy a rajzok, festmények által egy új világ nyílt meg számomra.
P.Csilla /Parapszichológus, masszőr/

“… tudtam, hogy egy festményt szeretnék, de konkrét elképzelés hiányában rábíztam magam Angelikára, pontosabban az ő tapasztalatára és megérzéseire.

Nem is tartott soká, hogy közös nevezőre jussunk, bámulatos módon ráérzett arra, amit én leírni és kifejezni, szavakba önteni nem is tudtam neki, mégis ő ezt egyből színekbe foglalva, egy képben manifesztálta!

Az eredmény pedig önmagáért beszél…! “
A. Károly /Export Sales Manager/

ÁRAK - MEGRENDELÉS

Nézd meg, mennyibe kerülne, hogy neked is egy rezgésszint-emelő személyes mandala díszítse otthonod