"Angelikát abban az óvodában ismertem meg, ahol a kislánya egy csoportba jár fiammal.

Egy nap az óvodai foglalkozások után a közeli játszótérre vittük gyerekeinket. Míg a gyerekek játszadoztak, volt időnk beszélgetni érdeklődési köréről, világnézetéről, és minden másról, ami egy embert különlegessé tesz. Angelika különleges ember.
Színfilozófia, mandala, festészet, grafika, agykontroll, és érdekli az asztrológia. Mindezek mellet két gyermek édesanyja.

A portrérajzoló és mandalafestő énjétől én is rendeltem már két gyönyörű képet, továbbá egy festményt Nizza óvárosáról. Mind a három alkotás házam büszkesége. A festés mellett a velem készített színelemzése is magas színvonalú tartalmas összefoglaló volt.

 

 

Vélemények

Ha valaki szeretné közelebbről megismerni Angelika művészetét és életfilozófiáját látogasson el Facebook oldalára!

Magánemberként is csak a legnagyobb elismeréssel beszélhetek róla. Remélem, hogy legközelebb már meghívhatom a kedves olvasót egy olyan kiállításra, ahol Angelika képei hívják meditációra vagy gyönyörködtetik az arra látogatókat.
Pianovszky Angelika művészetét szeretettel ajánlom mindenkinek!"          Németh Alajos Lojzi /Bikini Együttes/

Angelika már több alkalommal készített számomra színelemzést.

Kedves, együttérző hozzáállása bizalmas légkört teremtett és erős intuíciós képességével nagyon jól ráérzett az irányra, amivel segíteni tudott nekem.

Célirányos kérdéseket tett fel, melyek könnyen elérhetővé tették azokat a válaszokat, amelyek közelebb vittek az adott élethelyzet problémájának megoldásához.

Nagyon hálás vagyok érte Neki! Másoknak is szívemből ajánlom a Vele való konzultációt! 🙂
D. Ildikó /Feng-shui szakértő, lakberendező/

Angelikát színkonzultáción keresztül ismertem meg.

Elkészítette az akkor aktuális üvegválasztásom, így élethelyzetem elemzését. Személyisége annyira Valódi, magával ragadó, lelkes/lelkesítő és színes, hogy első perctől kezdve szívesen működtem Vele együtt.

A színeim és a beszélgetésünk alapján megalkotta egyedi megerősítéseimet. Fogalmam sincs, hogyan tudta annyira találóan szavakba önteni, megfogalmazni mindazt , amiben én magam is úgy éreztem, hogy szeretnék erősödni!

Szívből és Szeretettel ajánlom a közös munkát Angelikával. 💗
M. Sz. Rita /Logisztikai asszisztens/

Angelikát egy közösségi média posztján keresztül ismertem meg.

Megosztották grafit rajzát, amin kedvenc sorozatom főhőse, Ragnar Lothbrok szerepelt a Vikingekből.
Amikor a fekete-fehér rajzon kék szemekkel ragyogó harcost megláttam, tudtam, hogy én is szeretnék egy hasonló alkotást magamnak!

Megkerestem Angelikát telefonon, és elmondtam neki az elképzeléseimet, kérésemet. Már akkor tudtam, hogy tökéletes lesz a végeredmény!

Mindig kaptam tájékoztatást a készülőben levő rajz aktuális helyzetéről,

így az egész alkotás folyamatát átélhettem általa.

Alig vártam, hogy a kezembe vegyem a végeredményt! Angelika nagyon izgult, hogy mit fogok szólni az én Ragnaromhoz.

Szerintem még ma sincs tisztában vele, hogy mennyire szeretem a munkáját!

Ragnarhoz csatlakozott már azóta a falamon hitvese, Lagherta rajza is, és már lelkesen várom, hogy jöjjön a következő megbízatásom....

R. D. Anikó /Csoportvezető/

Angelikával 2015-ben ismerkedtem meg, akkor jelentkeztem hozzá édesanyámmal együtt jobb agyféltekét fejlesztő rajzkurzusára.

Az első pillanattól kezdve nagyon megnyerő volt a személyisége, és amit a 3. nap végére kihozott belőlünk, az lélegzetelállító volt!

Olyan látványos volt a fejlődésünk, hogy igazából a mai napig nem hiszem el, hogy mit sikerült mindkettőnknek megalkotnunk!

Évekkel később már az Aura-Soma kapcsán beszélgettünk. Lenyűgöző, hogy milyen tűpontosan tudja kielemezni a színek segítségével az aktuális helyzetet, problémánkat, és a bennünk rejlő lehetőségeket is.

Engem az első pillanattól kezdve meggyőzött, és megfogadva a tanácsait, megerősítéseit be is indultak a változások az életemben.
Ma már örömmel látom, hogy e két tehetségét ötvözi!
Aki rendel az általa készített mandalákból, biztos lehet benne, hogy nem csak egy egyszerű képet vásárol, hanem egy lélekből fakadó, az életünket megváltoztató csodát!
Csak ajánlani tudom! Angelika Neked köszönhetem, hogy a rajzok, festmények által egy új világ nyílt meg számomra.
P.Csilla /Parapszichológus, masszőr https://www.facebook.com/pallcsillaparapszichologus /

“… tudtam, hogy egy festményt szeretnék, de konkrét elképzelés hiányában rábíztam magam Angelikára, pontosabban az ő tapasztalatára és megérzéseire.

Nem is tartott soká, hogy közös nevezőre jussunk, bámulatos módon ráérzett arra, amit én leírni és kifejezni, szavakba önteni nem is tudtam neki, mégis ő ezt egyből színekbe foglalva, egy képben manifesztálta!

Az eredmény pedig önmagáért beszél…! “
A. Károly /Export Sales Manager/

''Mivel nem hiszek a véletlenekben, amikor Angelikát és tevékenységét figyelmembe ajánlották, azonnal felkeltette érdeklődésemet. Tudni akartam, mi is pontosan az, amivel foglalkozik, és alaposan megnéztem a honlapját, Facebook oldalát is.

Ahogy olvasgattam és megláttam egy általa készített buddhista mandalát... Nagyon megtetszett, így már kezdett is bennem kirajzolódni, hogy milyen típusú festményre vágyom! A színkonzultáció során pedig végre megerősítést kaptam, hogy életem jó irányba halad! A választott színkombinációk által mélyebben rálátok arra, amit valahol idáig is tudtam, de azt is tudom, hogy még feladataim vannak velük...

 

 

Mindenkinek ajánlom Angelika tevékenységét, aki nyitott arra, hogy minél több megközelítésben megismerje önmagát, és lelkével harmonizáló és céljait motiváló festményre vágyik!

Köszönöm a közös munkát és a rengeteg befektetett energiát, aminek nyomán a kész mandalát személyesen a kezembe vehettem és innentől már életem végéig elkísér, hogy támogasson további utamon!''

P.Attila /PikkPapp www.pikkpapp.hu /

ÁRAK - MEGRENDELÉS

Nézd meg, mennyibe kerülne, hogy neked is egy rezgésszint-emelő személyes mandala díszítse otthonod