A Teremtés Bölcsessége
Személyes Lélek-Egyensúly Mandala.
"Tudatában vagyok bölcsességemnek, és teremtőképességemnek"

Az OM szanszkrit eredetű szó, mantra, a teremtés jelképe, ami elvezet a legmagasabb rendű tudat megismerésének állapotába.

A világegyetem alaprezgése, mely tökéletesség, a kristálytiszta eredetű valóság megjelenítője.

Az OM mantrát AUM három hangot hosszan ejtve mondjuk.

Az OM jelentése: legfelső végtelen szellem, legfelső erő, mindennek a kezdete.

Lélek-Egyensúly Mandala - A Teremtés Bölcsessége 01
Lélek-Egyensúly Mandala - A Teremtés Bölcsessége 02

"A mandala fő alkotóeleme a kör és a négyzet. A mandalában a kör a természet teljességét, a folytonosan mozgásban lévő világot, a négyszögletes formaelem ennek a teljességnek az öntudatra ébredését, ugyanakkor a mozdulatlanság és stabilitás világát jelzi."
/Csörgő Zoltán - A buddhista szimbólumok világa/

A Teremtés Bölcsessége Lélek-Egyensúly Mandala négy színkombináció alapján a következő színekből áll:

Mélymagenta /fekete/, Vörös, Korall, Aranysárga, Zöld, Királykék

A mélymagenta intenzív, mély gyógyító sugár, mely az összes színt tartalmazva segít a középpontunkba kerülni. Az ún. mentőüvegek alján található mélymagenta első ránézésre feketének tűnik, de fény felé tartva látható, hogy felcsillan benne a magenta, a 'láthatatlan szín'.

A vörös földelő, stabilizáló energia, a fizikai testünk Földhöz tartozását szimbolizálja, a szenvedély, az életerő jelképe . Segít objekívnek lenni, hogy csak szemlélője legyünk mindannak, ami körülöttünk történik. A felébredés lehetősége a vörösből kezdődik...

Lélek-Egyensúly Mandala - A Teremtés Bölcsessége 03
Lélek-Egyensúly Mandala - A Teremtés Bölcsessége 04

A korall az új tudatosságot jelképezi, és a kölcsönös egymásrautaltság-függetlenség közötti egyensúlyt. Mély rálátáson keresztül a szeretet-bölcsesség minőségére utal.
A királykék az intuíció, az érzékszerveken túli érzékelés, isteni kommunikáció színe, az aranysárga pedig lényünk valódi esszenciáját jelképezi. Innen ered valódi bölcsességünk és mély örömünk.

A zöld a harmóniát, a szívet , az igazságot jelenti, és a lelkesültség, ösztönös bölcsesség, az éteri test színe a narancs, mely nem mellesleg az idővonal gyógyítója.
A mandalában ragyogó aranyfesték szimbolizálja annak a lehetőségét, hogy a bennünk lévő "nyersanyagot" értékes, valódi arannyá lehet átalakítani, lényünkben zajló alkímiai folyamatokon keresztül.

ÁRAK - MEGRENDELÉS

Nézd meg, mennyibe kerülne, hogy neked is egy rezgésszint-emelő személyes mandala díszítse otthonod

Lélek-Egyensúly Mandala - A Teremtés Bölcsessége 05