Az affirmáció szó a latin affirmatio szóból ered, jelentése: állítás, megerősítés.
Az affirmációk olyan állítások, pozitívan megfogalmazott mondatok, melyek megerősítik életcéljainkat. Az affirmációk a tudatalattink számára irányított parancsoknak felelnek meg. Folyamatos alkalmazásukkal kialakíthatjuk vágyaink teljesüléséhez legideálisabb rezgésteret, és ezzel célzottan programozzuk az elménket.

A rendszeresen alkalmazott - elmondott, elgondolt, a bizalom és öröm érzéseivel átitatott - megerősítések segítenek abban, hogy alapjaiban megváltozhasson hitrendszerünk, életfelfogásunk.

A céljainkat, vágyaink teljesülését szolgáló új meggyőződésekkel megváltoztathatjuk rezgésterünket, a megváltozott kisugárzásunkkal pedig jótékony irányba változtathatjuk meg életünket.

"Az affirmációk és a vágyak megfogalmazásának egyetlen célja saját rezgésterünk átprogramozása."
/Pierre Franckh - A rezonancia törvénye/

A Lélek-Egyensúly Mandaládhoz készült megerősítéseid azért különlegesek, mert az általad választott színkombinációkon keresztül egyenesen a lényed szükségleteit tükrözik.

A vonzódásod az egyes színekhez, színkombinációkhoz megmutatja, hogy lelked mélyén mire vágysz valójában.

A színválasztások a jobb agyféltekén keresztül közvetlenül a tudatalattidat jelképezik, így a konzultációs folyamat során egyértelművé válik, merre szeretnél tartani, mik az erősségeid, és melyek azok a nehézségek, amelyeket leküzdeni kívánsz.

Lelked színeiből megalkotott affirmációid összhangban lesznek legmélyebb vágyaiddal, és a Lélek-Egyensúly Mandaláddal egyetemben megtámogat Téged megvalósításukban.

LÉLEK-EGYENSÚLY MANADALA

Ismerd meg, a Lélek-Egyensúly Mandala hogyan segíti személyes kiteljesedésed!