Szeretettel üdvözöllek!

Pianovszky Angelikának hívnak, én vagyok a Lélek-Egyensúly Mandala megálmodója.

Életem párjával és két csodás gyermekünkkel együtt élünk Budapesten.

A színek szerelmese vagyok, amióta csak az eszemet tudom.
És azon életfilozófiáé, hogy tennünk kell azért, hogy boldogságot, örömöt leljünk az életünkben.

Mindannyian egyediek vagyunk, és véleményem szerint életünk egyik legfőbb feladata, hogy egyediségünket megtaláljuk, személyiségünket kiteljesítsük.

Az utazásom ebbe az irányba több, mint 15 éve kezdődött meg, és a mai nap is tart.
Főként a rajzolásban, festésben, a színfilozófiában, és a spiritualitásban találtam meg az ide vezető utat.

Ez idő alatt megszerzett tudásomat és tapasztalatomat arra használom, hogy szépet és egyben szellemileg felemelőt adjak az embereknek, ezzel segítve boldogulásukat a fejlődésük, kiteljesedésük útján.

Életpályám kezdetének viszonylag korai szakaszában ráeszméltem arra, hogy az elme fejlesztésén túl nagy figyelmet kell szentelnem a szív területeinek is.

„Hivatalos” tanulmányaim után, önmagam keresése közben ezért úgy döntöttem, hallgatok a szívemre, a belső hangra, így kezdtem el régóta dédelgetett vágyammal, a rajzolással és festéssel hivatásszerűen foglalkozni.

Közben autodidakta módon képeztem magam különböző területeken, így a személyiségfejlesztés, spiritualitás és ezoterika mindennapjaim részévé vált.

Szellemi vágyaim kielégítésén túl megtapasztaltam, hogy továbbadva nézeteimet, felismeréseimet, segítséget tudok nyújtani mindazoknak, akik hozzám fordulnak.

Így megalkottam képzési rendszerem, mely keretein belül önismereti és önfejlesztési ismeretekkel gazdagítva tanítottam az embereknek, hogy a jobb agyféltekés gondolkodásmód megélésén keresztül hogyan lehet élethű rajzokat, festményeket alkotni.

2017-ben jött el a pillanat, hogy már az akkor évek óta megismert Aura-Soma színfilozófiai segítői módszert elkezdjem tanulni.

Bár a képzések nélkülözhetetlenek voltak, a valódi tudást a megtanultak folyamatos alkalmazása, illetve más rendszerek bevonásával az analógiák felismerése és a személyes tapasztalatok adták.

Hosszú, elmélyült "magányos" kutakodásokkal és AHA-élményekkel a hátam mögött régóta látom - a konzultációs beszélgetések is igazolják -, hogy a színek megmutatják, kik vagyunk és mit szeretnénk a lelkünk mélyén az életünkben.

Választott színkombinációinkban megmutatkozik tudatalattink birodalma, és láthatóvá válik az is, milyen módon tudjuk elérni céljainkat, hogy egyensúlyt teremtsünk személyes világunkban.

Napjainkban a mandalákat már szinte mindenki ismeri és legtöbben szeretik is.

Egy szép, esztétikus mandala sokszínűsége és harmóniája engem is mindig elvarázsolt.

A mandalák tervezése, szerkesztése és festése egy belső indíttatású, kreatív tevékenység számomra.

Mindamellett olyan meditatív teremtési folyamat, ami hozzájárul ahhoz, hogy harmóniát és pozitív rezgést adjak vele a kollektívnek.

„Utazásom” során felismertem, hogy egy mandalának esztétikai szerepén kívül komoly hatása tud lenni életünk különböző területeire rezonanciája, és az ez által felénk közvetített energiákon keresztül.

Mindezek vezettek ahhoz, hogy megszülessen bennem-általam a Lélek-Egyensúly Mandala.

A Lélek-Egyensúly Mandala személyes választáson alapuló színkombinációi, harmonizáló rezonanciája, valamint a hozzá szorosan kapcsolódó, és lelkünk mélyéről jövő üzenetek, útmutatások affirmációként történő alkalmazása hatékonyan támogatja a birtokosát egyensúlyának megteremtésében, céljainak elérésében.

LÉLEK-EGYENSÚLY MANADALA

Ismerd meg, a Lélek-Egyensúly Mandala hogyan segíti vágyaid beteljesülését