Napunk 108 oktávnyi tartományon sugároz. Ebből az emberi szem csak egyet tud érzékelni, az ún. látható fény tartományát, de ismeretes még az infravörös-, az ultraibolya-, a röntgen-, a kozmikus- és földi háttérsugárzás is.
A fény olyan elektromágneses sugárzás, mely fotonokból áll és hullámszerűen terjed. Még a XVII.században Isaac Newton felfedezte, hogy a fehér fény prizmával 7 színre bontható.

A színek rezgésszám szerint növekvő sorrendben:
vörös, narancs, sárga, zöld, kék, lila és még részben a
bíbor ( lila és vörös közötti különleges árnyalat), ami már a következő oktávhoz tartozik.

A színek tulajdonképpen a fény különböző megjelenési formái. A fény pedig maga az élet, hisz nélküle létezni nem tudunk.
A fény önmagában színtelen, a színek létrejöttéhez egy fogadó optikára van szükség -szemünk-, és egy feldolgozó-érzékelő rendszerre -agyunk-. Így együttesen jön létre a színérzet.

Mára köztudott, hogy a színek befolyást gyakorolnak mindenki pszichéjére, mindez igaz a vakokra és színvakokra egyaránt. Minden egyes színnek más és más a jelentése és a hatása.
A színrezgések képesek arra, hogy hassanak a testi és lelki zavarokra is.

"A színek hatását látványosan nyomon követhetjük a pulzus, a hőmérséklet, a vérnyomás vagy a bőr vérellátásának megváltozásán, hogy csak néhány példát említsek. Befolyásolhatják az oxigénellátást és az emésztőfermentumok kiválasztását.. A vérsejtek képzését is szabályozzák, erősítik az immunrendszert.
Szellemi-agyi szinten a színek élénkítenek vagy nyugtatnak, meditációs vagy spirituális teljesítményünket fokozzák - igény és színválasztás szerint."
/Petra Godson - Színek és egészség/

A színek jelentését felfedő színfilozófiai nézetek közül az Aura-Soma rendszere az, ami hosszú évek tapasztalatát adta számomra, s bizonyította helytállóságát másokkal való konzultációs beszélgetések folyamán.

A kétrétegű, olajos, és vizes bázisú, színes folyadékokkal teli egyensúlyüvegek tetszés szerinti kiválasztása híven tükrözi a választó egyén színekkel analógikus érzelmi-szellemi-fizikai hátterét. Pl. egy erőteljes vöröses színsor utalhat az illető fizikai kimerültségére, vagy egy kék domináns sor egy nagyon passzív, mindenre igent mondó létállapotra, egy sárga domináns választás pedig rámutathat erőteljes félelmekre, szorongásokra.

A Lélek-Egyensúly Mandala konzultáció saját tapasztalataim alapján felépített beszélgetés, melynek kihagyhatatlan részét képviseli a színkombinációkhoz tartozó Aura-Soma New Aeon Tarot.

Kártyalapjait Pamela Matthews festőnő készítette és készít is folyamatosan az újonnan születő egyensúly palackokhoz.

A színek üzenete ezen színes, egyedi tarot lapok szimbolikájával egyetemben egy csodálatos önismereti lehetőség színes lényegünk megértéséhez.

"Ahogy a kvantumfizika szemléletében is visszatükröződik - mely szerint minden anyag a Fény különböző frekvencián vibráló megjelenési formája - az emberi lények sejt szinten bio-fotonok, melyek Fényt fogadnak be és Fényt bocsájtanak ki magukból. Ez a felfogás az ókori védikus tanokban valamint a tibeti tradíciókban is megjelenik, melyek az emberi lényeket szivárványlényként definiálják."
/Az Aura-Soma Forrásgyűjtemény/

LÉLEK-EGYENSÚLY MANADALA

Ismerd meg, a Lélek-Egyensúly Mandala hogyan segíti vágyaid beteljesülését